Het appartement

Het vierpersoons appartement met eigen parkeerplaats voor de deur, is gelegen op de tweede etage van een fraai gelegen appartementencomplex in Winterberg – Sauerland (Duitsland) en is van alle gemakken en luxe voorzien. Het appartement beschikt over een fijne keuken en is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, royale koeling en oven. Uiteraard ontbreekt ook het Senseo-apparaat niet!

Heerlijk ontspannen

Er zijn 2 slaapkamers in het appartement die voorzien zijn van 2 boxspringbedden van elk 180×200 cm (kunnen ook als 4 losse bedden worden gebruikt). In de woonkamer staat een hoekbank die men simpel kan omtoveren tot een slaapbank voor 2 personen. Als u aankomt zijn de bedden opgemaakt. U dient zelf de keuken en handdoeken mee te brengen.  Omdat de huiskamer als slaapkamer gebruikt kan worden is het ook mogelijk om met 6 personen te verblijven. Er is geen kinderbed, of kinderstoel aanwezig. De woonkamer is voorzien van een moderne 42 inch flatscreen TV. U hoeft uw favoriete TV-programma’s niet te missen, we ontvangen alle Nederlandse TV-zenders via de satelliet. Uiteraard is er een fijn terras dat uitzicht biedt over de bergen. Het appartement is rookvrij! De berging dient als opslagruimte voor de eigenaar van het appartement, huurders kunnen geen geen gebruik van maken.

Internet

U kunt uw laptop meebrengen, u kunt gebruik maken van onbeperkt gratis draadloos internet. Volgens de Duitse wetgeving is het ten strengste verboden om film of ander materiaal te downloaden van het internet.

Plattegrond en foto’s

Plattegrond appartement